corredor.jpg
DIAGRAMA2.jpg

APPEASE

Nature, Eco, Efficient

Honorable mention on Archstorming International Contest in Karatu, Tanzania. 2020.

Locating in lostlands, main resources are scarse, a place where efficency is the most important resource we can have. The house creates a wide open corridor on the backyard, where the Jorejick Family can make it into meeting, sitting and studying place, on a permeable and shaded space where the relation with nature is always present.

Bricks and timber are used as main materials, the project recolects rainwater and drain it into a filter system for personal use.

Status: Project

Type: Residential

Year: 2020

Location: Karatu, Tanzania.

Construction area: 216 m2

Facade
Corridor
Backyard
Livingroom
Isometric drawing
Corridor
Main cross section
Rain water scheme
Floorplan
3D model
3d model
3d model
1/1