a05.jpg
icon.jpg

ASCEND

Open, High-tech, Shade
 

Last project on Universidad Simón Bolívar, the tower makes an abstraction fron the oil platforms placed in the sea, where giant metallic structures takes adventages over the landscape.

The corner of the plot is occupied by a public staircase, which leads into the highest point of the tower, going from the ground up to the sky.


The structural work generates the image of the building, taking it into an industrial looking for the headquarter, making it a differenciator for the skyline of Caracas.


The headquarters counts of 16 floor plans for mixed use offices, approx. 350 m2 of open space offices aswell. On the interns, the orange color takes a predominant sensation, where stairs and internal furniture take this color.

Status: Project

Type: Commercial

Year: 2019

Location: Caracas, Venezuela

Construction area: 15 360 m2

a01
a03
a07
a05
a06
a04
z11
a02
MAQ1
LOCATION
floorplang
z45
z13
z15
z14
z08
z10
z09
1/1